Darmowa dostawa od 140 PLN

BASEN ZLEW GASTRONOMICZNY JEDNOKOMOROWY SPAWANY ZE STALI NIERDZEWNEJ 80X70X85 CM - HENDI 812853

Symbol: 1013506
Dostępność: Mało
1702.43
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Kod producenta: 812853

Stół z basenem jednokomorowy marki Hendi posiada spawaną komorę basenu wykonaną ze stali nierdzewnej zapewniającej wysoką odporność na kwasy spożywcze i środki chemiczne. Przetłoczenie w basenie na tzw. kopertę w celu całkowitego odprowadzania wody. Dodatkowo standardowe przetłoczenie w dnie do syfonu oraz otwór na baterię. Orientacyjne, dopuszczalne obciążenie wynosi 70 kg/m2. Rant przyścienny zapobiega zabrudzeniom ściany. Korpus stołu odsunięty od ściany, dla ułatwienia przeprowadzenia instalacji naściennej. Basen posiada regulowane stopki orazmaskownicę czołową zakrywającą basen, wykonaną ze stali.

Cechy produktu:
  • - Basen 1-komorowy,
  • - Ze stali nierdzewnej,
  • - Odporny na kwasy spożywcze i środki chemiczne,
  • - Konstrukcja spawana,
  • - Odsunięcie korpusu od ściany na 100 mm,
  • - Szkielet z profili 40 x 40 mm,
  • - Regulowane stopki,
  • - Wysoka wytrzymałość i stabilność.

Dane techniczne:
  • - Nr katalogowy - 812853
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Producent - Hendi
  • - Rodzaj - Spawany
  • - Materiał komory basenu - Stal nierdzewna AISI 304
  • - Materiał maskownicy - Stal nierdzewna AISI 430
  • - Otwór na baterię - śr. 30 mm
  • - Przetłoczenie do syfonu - śr. 50 mm
  • - Wysokość rantu - 40 mm
  • - Obciążenie - do 70 kg/m2
  • - Regulacja stopek - 25 mm w górę lub 5 mm w dół
  • - Wysokość nóżek - 160 mm
  • - Wymiary komory - 686 x 540 x 300 mm
  • - Wymiary - 800 x 700 x 850 mm

W zestawie:
  • - Stół z basenem jednokomorowy spawany - Hendi 812853.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: