Darmowa dostawa od 140 PLN

FRYTOWNICA ELEKTRYCZNA POJEDYNCZA Z TERMOSTATEM EGO 4L

Symbol: 1000468
Dostępność: Mało
567.91
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCEF 08E-EGO
 
Profesjonalna frytownica nastawna ze stali nierdzewnej przeznaczona do małej i dużej gastronomii.
Urządzenie posiada wyjmowany pojemnik na fryturę, który można myć w zmywarce oraz praktyczne uchwyty na koszyk, które umożliwiają odciekanie frytury z powrotem do zbiornika.
Urządzenie przeznaczone jest dla wymagających klientów, którzy cenią sobie wygodę użytkowania i łatwość zachowania czystości.
Duża moc pozwala na szybkie nagrzewanie frytury i ogranicza spadek temperatury oleju podczas smażenia.
Nowoczesny termostat i wydajna grzałka pomagają oszczędzić energię elektryczną.
 
Cechy i funkcje:
  • - wysokiej jakości stal nierdzewna
  • - zimna strefa
  • - wyjmowany pojemnik na olej
  • - wysokiej jakości termostat EGO
  • - płynna regulacja temperatury
  • - łatwość czyszczenia
  • - oszczędność energii

Parametry techniczne:
  • - Model - RCEG-55
  • - Nr katalogowy - 1250
  • - Rodzaj - Pojedyncza
  • - Powierzchnia - Gładka
  • - Zasilanie - 230 V
  • - Moc - 3000 W
  • - Wtyczka - 1
  • - Regulacja temperatury - 50 - 300°C
  • - Wymiary płyty grzewczej - 35 x 55 cm
  • - Grubość płyty grzewczej - 12 mm
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Materiał płyty grzewczej - Stal węglowa
  • - Wymiary (DxSxW) - 37 x 26 x 30,5 cm
  • - Waga - 5,3 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 45 x 29 x 36 cm
  • - Waga wysyłki - 6,4 kg


W zestawie:

  • - Frytownica
  • - Koszyk
  • - Kratka
  • - Komora na olej
  • - Instrukcja PL

 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: