Darmowa dostawa od 140 PLN

Grill kontaktowy dwustronny PANINI

Symbol: 1000140
Dostępność: Mało
823.35
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCKG-2200 PANINI

Grill kontaktowy przeznaczony jest do szybkiego przygotowywania dań mięsnych, warzywnych, kanapek, chleba panini oraz jajek. Dobrze sprawdzi się zarówno w profesjonalnych kuchniach, barach oraz gospodarstwach domowych. 
Płyty grzewcze  wykonane zostały z żeliwa pokrytego emalią, która zapobiega przywieraniu jedzenia i ułatwia późniejsze czyszczenie.
Dzięki płynnej regulacji temperatury można dokładnie sterować procesem przygotowania potraw. Urządzenie posiada lampki kontrolne wskazujące moc oraz gotowość urządzenia do pracy.
 
Cechy i funkcje:
  • - górna płyta ryflowana a dolna gładka
  • - obudowa ze stali nierdzewnej
  • - wysokiej jakości, dokładny termostat
  • - szybkie nagrzewanie
  • - oszczędność energii elektrycznej
  • - płynna regulacja temperatury
  • - górna płyta z regulowaną wysokością

Parametry techniczne:
  • - Model - RCKG-2200
  • - Nr katalogowy - 1244
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Rodzaj grilla - Pojedynczy
  • - Materiał obudowy - Stal nierdzewna
  • - Materiał płyty grillowej - Żeliwo pokryte emalią
  • - Rodzaje płyt grillowych - Gładka i karbowana
  • - Moc - 2200 W
  • - Napięcie - 230 V
  • - Zakres regulacji temperatury - od 50 do 300°C
  • - Wymiary płyty grillowej (DxS) - 23 x 34 cm
  • - Tacka na tłuszcz - Tak
  • - Wymiary (DxSxW) - 33 x 42,8 x 50,5 cm
  • - Waga - 17,8 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 52 x 43,5 x 25 cm
  • - Waga wysyłki - 20 kg

W zestawie:
  • - Grill kontaktowy
  • - instrukcja PL
 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: