Darmowa dostawa od 140 PLN

KLOC MASARSKI ROZBIOROWY Z POLIETYLENU NA STALOWEJ PODSTAWIE 40 X 40 X 80 CM

Symbol: 1013602
Dostępność: Duża dostępność
552.83
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Kod producenta:10012326

Kloc masarski marki Royal Catering sprawdzi się zarówno w sklepie mięsnym jak i domowej kuchni. Dzięki solidnej konstrukcji kloc stabilnie stoi na czterech nogach. Z łatwością znosi wstrząsy podczas siekania i cięcia. Kloc spełnia wysokie wymagania higieniczne. Odporna na korozję stal nierdzewna ma długa żywotność a blat o grubości 5 cm z polietylenu odznacza się doskonałą odpornością chemiczną. Wytrzymuje działanie kwasów i zasad, olejów oraz innych tłuszczów. Jest także bezwonny, nie zmienia smaku żywności. Gładka powierzchnia ułatwia utrzymanie czystości. Powierzchnia robocza zapewnia wystarczająco dużo miejsca na różne produkty mięsne.

Cechy produktu:
  • - Solidność - blat o grubości 5 cm umożliwia energiczne siekanie,
  • - Higieniczność - stal nierdzewna i polietylen są bezwonne, nie wpływają na smak i zapach mięsa oraz wygodnie się je czyści,
  • - Ergonomia - wysokość robocza 80 cm umożliwia wygodną pracę,
  • - Oszczędność miejsca - kompaktowy kloc pasuje do każdej kuchni,
  • - Trwałość - odporny na działanie kwasów, zasad, tłuszczów.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCBC-01
  • - Nr katalogowy - 10012326
  • - Stan artykułu -Nowy
  • - Grubość blatu [cm] - 5
  • - Materiał - Stal nierdzewna, tworzywo sztuczne (polietylen)
  • - Wymiary powierzchni roboczej [cm] - 40 x 40
  • - Wymiary (DxSxW) [cm] - 40 x 40 x 80
  • - Waga [kg] - 12,7
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] - 79,5 x 46 x 18
  • - Waga wysyłki [kg] - 14

W zestawie:
  • - Kloc masarski
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: