Darmowa dostawa od 140 PLN

KRAJALNICA ELEKTRYCZNA DO SKLEPU WĘDLINY I SER PRO 250MM

Symbol: 1000077
Dostępność: Mało
1918.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCAM 250PRO

Profesjonalna krajalnica elektryczna do mięsa, wędlin oraz serów.  Niezbędne urządzenie w każdym sklepie oraz w profesjonalnej gastronomii. Wysoka jakość wykonania oraz sprawdzona, trwała konstrukcja krajalnicy powoduje, że jest chętnie wybierana przez osoby dla których najważniejsza jest niezawodność.
 
Cechy i funkcje:
  • - bezpieczne włączanie i wyłączanie (standard CE)
  • - skuteczna osłona noża
  • - wysokiej jakości, specjalnie utwardzana tarcza tnąca
  • - przechylony nóż ułatwiający podawanie produktu
  • - zintegrowana ostrzałka noża
  • - płynna regulacja grubości cięcia od 0 do 12 mm

Parametry techniczne:
  • - Model - RCAM 250PRO
  • - Nr katalogowy - 1171
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 180 W
  • - Szybkość - 300 obr./min
  • - Materiał obudowy - Polerowane i anodowane aluminium
  • - Materiał gałek i uchwytu - Tworzywo sztuczne
  • - Materiał ostrza - Specjalna stal do noży
  • - Przekrój ostrza - 250 mm
  • - Ostrzałka - Zintegrowana, półautomatyczna
  • - Łożysko - Kulkowe i ślizgowe
  • - Długość prowadnicy - 185 mm
  • - Maks. wysokość plastra - 130 mm
  • - Maks. szerokość plastra - 180 mm
  • - Grubość cięcia - 0-12 mm
  • - Dł. przewodu zasilającego - 1,2 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 38 x 48 x 37 cm
  • - Waga - 16,2 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 57,5 x 47 x 44 cm
  • - Waga wysyłki - 20 kg

W zestawie:
  • - krajalnica RCAM 250PRO
  • - instrukcja PL
 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: