Darmowa dostawa od 140 PLN
Brak towaru

KRAJALNICA ELEKTRYCZNA SKLEPOWA DO WĘDLIN I SERA PRO 220MM

Symbol: 1000076
Dostępność: Brak towaru
1504.53
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCAM 220PRO

Profesjonalna krajalnica elektryczna do mięsa, wędlin oraz serów.  Niezbędne urządzenie w każdym sklepie oraz w profesjonalnej gastronomii. Wysoka jakość wykonania oraz sprawdzona, trwała konstrukcja krajalnicy powoduje, że jest chętnie wybierana przez osoby dla których najważniejsza jest niezawodność.
 
Cechy i funkcje:
  • - bezpieczne włączanie i wyłączanie (standard CE),
  • - skuteczna osłona noża,
  • - wysokiej jakości, specjalnie utwardzana tarcza tnąca,
  • - przechylony nóż ułatwiający podawanie produktu,
  • - zintegrowana ostrzałka noża,
  • - płynna regulacja grubości cięcia od 0 do 12 mm.

Parametry techniczne:
  • - Model - RCAM-220PRO
  • - Nr katalogowy - 1170
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 120 W
  • - Szybkość - 300 obr./min
  • - Materiał obudowy - Polerowane i anodowane aluminium
  • - Materiał gałek i uchwytu - Tworzywo sztuczne
  • - Materiał ostrza - Specjalna stal do ostrzy
  • - Przekrój ostrza - 220 mm
  • - Ostrzałka - Zintegrowana, półautomatyczna
  • - Łożysko - Kulkowe i ślizgowe
  • - Długość prowadnicy - 180 mm
  • - Maks. wysokość plastra - 130 mm
  • - Maks. szerokość plastra - 160 mm
  • - Grubość cięcia - 0-12 mm
  • - Dł. przewodu zasilajacego - 1,3 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 40 x 42 x 34 cm
  • - Waga - 12,5 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 52 x 43 x 38 cm
  • - Waga wysyłki - 15,1 kg

W zestawie:
- instrukcja PL
 
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: