MAKARONIARKA WARNIK DO GOTOWANIA MAKARONU I PIEROGÓW 2 KOMORY Z KRANIKAMI
Symbol:
1000134
Dostępność:
Duża dostępność
61
szt.
991.25
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
Profesjonalny warnik gastronomiczny do gotowania makaronu oraz pierogów. Bez problemu poradzi sobie z gotowaniem zamrożonych potraw.
Wykonany w całości ze stali nierdzewnej, posiada dwie oddzielne komory z kranikami do spuszczania wody oraz oddzielnym sterowaniem temperatury. Dzięki takiemu rozwiązaniu można jednocześnie przygotowywać potrawy o różnych smakach oraz jedną komorę wykorzystywać do gotowania a drugą z inną temperaturą do podgrzewania już gotowych potraw.
Koszyki wykonane są ze stalowej siatki o drobnych oczkach, które pozwalają na gotowanie bardzo drobnego i cienkiego makaronu spaghetti, tortellini czy tagliatelle.
Pojemniki z wodą są przykryte pokrywą z otworami na koszyki CO ZNACZNIE OGRANICZA PAROWANIE I UBYTEK WODY.
Cechy i funkcje:
- - szybkie nagrzewanie do 110°C
- - płynna regulacja temperatury
- - nowoczesny design wzbogacający atrakcyjność ekspozycji
- - dwie oddzielne komory o pojemności 4 litry każda
- - osobne sterowanie każdej z komór
- - lampki kontrolne
Parametry techniczne:
- - Model - RCNK-4
- - Nr katalogowy - 1233
- - Materiał - Stal szlachetna
- - Moc - 2 x 1500 W
- - Napięcie - 230 V
- - Zakres regulacji temperatury - 30-110⁰C
- - Liczba koszy - 4
- - Średnica kosza - 13 cm
- - Wysokość kosza - 14 cm
- - Pojemność zbiornika - 4 l
- - Przewód zasilający - 1,3 m
- - Wymiary (DxSxW) - 53 x 42,2 x 30 cm
- - Waga - 9,5 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 59 x 48 x 39 cm
- - Waga wysyłki - 13 kg
W zestawie:
- - Warnik do makaronu
- - Kosze z uchwytami - 4 szt.
- - Perforowane podstawki
- - Instrukcja PL
Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.