Darmowa dostawa od 140 PLN

NÓŻ DO KEBABA GYROSA ELEKTRYCZNY ROYAL CATERING 3200 OBR/MIN 230V 80W

Symbol: 1006810
Dostępność: Mało
611.49
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCkk-80.1

Nóż do kebaba gyrosa marki Royal Catering to sprzęt niezbędny podczas krojenia mięsa na potrawy takie jak kebab, gyros, tacos itp. produkt charakteryzujemocą 80 W oraz prędkością cięcia 3200 obr./min. Długi przewód zasilający i wygodny, wyprofilowany uchwyt zapewniają swobodę ruchów oraz komfort w trakcie pracy. Model noża RCKK-80.1 dysponuje możliwościąregulacji grubości cięcia od 1 do 8 mm. Pozwala to przygotować porcje kawałków mięsa o różnej wielkości. Sprzęt wyposażono ponadto w bardzo użyteczną osłonę ostrza, stanowiącą zabezpieczenie przez skaleczeniem. Solidne ostrze ze stali szlachetnej, o średnicy 10 cm jest odporne na korozję, uszkodzenia mechaniczne, a ponadto bardzo łatwo utrzymać je w higienicznej czystości.  

Cechy produktu:
  • - Wydajność
  • - Ergonomiczny uchwyt
  • - Osłona ostrza
  • - Regulacja grubości krojenia
  • - Solidna konstrukcja

Parametry techniczne:
  • - Model - RCKK-80.1
  • - Nr katalogowy - 1743
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Napięcie - 230 V
  • - Moc - 80 W
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Średnica ostrza - 10 cm
  • - Grubość cięcia - Od 1 do 8 mm
  • - Prędkość obrotowa ostrza - 3200 obr./min
  • - Przewód zasilający - 1,8 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 16 x 12,5 x 21 cm
  • - Waga - 1,35 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 25 x 19 x 23 cm
  • - Waga wysyłki - 1,8 kg

W zestawie:
  • - Nóż do kebaba RCKK-80.1
  • - Dodatkowe ostrze Ø 10 cm
  • - Klucz imbusowy
  • - Ostrzałka
  • - Instrukcja PL

Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: