Darmowa dostawa od 140 PLN

Nóż Santoku ze szlifem kulowym UNIVERSAL dł. 170/290 mm

Symbol: 1024840
Dostępność: Mało
160.65
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Kod producenta: 286004

Seria UNIVERSAL to seria solidnych, klasycznych, uniwersalnych noży do wielu zastosowań. Nóż wyprodukowany został w Hiszpanii. Ostrza wykonane z innowacyjnej, martenzytycznej stali nierdzewnejNITRUM® o podwyższonej twardości oraz odporności na korozję. Kute z jednego kawałka stali. Uchwyty wykonane z POM są doskonale wyważone i bezpośrednio połączone z trzpieniem za pomocą nitów wykonanych ze stali nierdzewnej. Na uchwytach znajduje się powłoka BACTIPROOF SILVER® pozwalającą zredukować do minimum gromadzenie się bakterii. Posiada zwiększoną odporność na wysoką temperaturę. Nóż w stylu japońskim, idealny do przygotowywania sushi - jest to japoński ekwiwalent noża szefa kuchni. Szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonego produktu do ostrza. Nóż nie nadaje się do mycia w zmywarce.

Cechy produktu:
  • - Wyprodukowany w Hiszpanii,
  • - Nóż w stylu japońskim, do sushi,
  • - Kuty z jednego kawałka innowacyjnej stali nierdzewnej NITRUM®,
  • - Wysoka twardość ostrza, podwyższona odporność na korozję,
  • - Doskonale wyważony, komfortowy uchwyt, połączony z trzpieniem nitami ze stali nierdzewnej,
  • - Uchwyt z powłoką minimalizującą gromadzenie się bakterii,
  • - Certyfikat NSF.

Parametry techniczne:
  • - Nr produktu - 286004
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - Arcos
  • - Długość uchwytu (mm) - 116
  • - Długość (mm) - 290
  • - Długość ostrza (mm) - 170
  • - Kolor - czarny
  • - Grubość (mm) - 1
  • - Szerokość (mm) - 42
  • - Twardość - około 55HRC

W zestawie:
  • - Nóż Santoku
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: