Darmowa dostawa od 140 PLN

PAKOWARKA PRÓŻNIOWA DO ŻYWNOŚCI KOMOROWA KITCHEN LINE 295MM 630W - HENDI 975398

Symbol: 1003123
Dostępność: Duża dostępność
4042.65
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Kod producenta: HENDI 975398

Pakowarka próżniowa marki Hendi Sprawdzi się gastronomii oraz wielu branżach przemysłowych. Za jej pomocą można zabezpieczyć dowolną rzecz, np. produkty spożywcze czy techniczne przed niekorzystnymi czynnikami.

Cechy produktu:
  • - Do użytku profesjonalnego w gastronomii i branżach przemysłowych,
  • - Wytrzymała konstrukcja - obudowa i komora ze stali nierdzewnej wysokiej jakości,
  • - Przezroczysta pokrywa z twardego tworzywa ABS wysokiej jakości umożliwia kontrolę procesu pakowania,
  • - Wypukła pokrywa pozwala na pakowanie dużych porcji,
  • - Czas zgrzewania worków: 0-6 s,
  • - 6 poziomów próżni do wyboru,
  • - Funkcja samego zgrzewania,
  • - Funkcja marynowania: możliwość wykorzystania do 11 cykli odsysania i wpuszczania powietrza do worka (jeden cykl 9 min); dzięki podciśnieniu marynata szybciej wnika w produkt, co znacznie przyspiesza sam proces,
  • - Automatyczne uruchamianie cyklu pakowania przez zamknięcie górnej pokrywy,
  • - Profesjonalna pompa rotacyjna o dużej wydajności,
  • - Pakowarka przeznaczona do pracy ciągłej,
  • - Wydajność pompy: 77 l/min,
  • - Wymiary komory: 350x300x(H)110 mm,
  • - Waga netto: 24,4 kg.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 975398
  • - Stan - Nowy
  • - Seria - Kitchen Line
  • - Długość listwy zgrzewającej - 295 mm
  • - Wymiary komory - 350x300x(H)110 mm
  • - Wymiary zewnętrzne - 429x359x(H)345 mm
  • - Moc - 630 W
  • - Wydajność pompy - 77 l/min

W zestawie:
  • - Pakowarka Próżniowa
  • - Instrukcja PL
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: