Darmowa dostawa od 140 PLN

PROFESJONALNY PIEC DO PIZZY PODWÓJNY 2 X 40CM 3000W 230V ROYAL CATERING

Symbol: 1007143
Dostępność: Duża dostępność
1447.25
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Nazwa producenta: RCPO-3000-2PS-1

Funkcjonalny piec do pizzy od Royal Catering sprawdzi się w profesjonalnym użytku w rozmaitych lokalach, gdzie można go wykorzystać do przyrządzenia potraw z ciasta: pizzy, zapiekanek, dań typu placki naan, pita i innych. Kompaktowe wymiary piecyka RCPO-3000-2PS-1 ułatwiają użycie sprzętu zarówno w stacjonarnej gastronomii (pizzerie, restauracje), jak i mobilnej - np. food trucki.
Urządzenie wyposażone zostałow dwie kamienne płyty oraz trzy niezależne grzałki z termostatami. Temperaturę (max. 350°C) można regulować oddzielnie w zależności od potrzeb. Korzystając z opcji timera (opcjonalnie), ustawia się czas wypieku w zakresie 0-120 minut. Piec do pizzy ma drzwiczki z ogniotrwałymi szybkami i podświetlenie środka. Wykonany został z trwałej stali szlachetnej. Piec do pizzy pomieści na raz dwa placki o średnicy aż do 40 cm.

Cechy:
- 2 komory
- 3 oddzielne termostaty
- Timer
- Stal szlachetna
- Temperatura do 350°C

Parametry techniczne:
  • - Model - RCPO-3000-2PS-1
  • - Nr katalogowy - 1832
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał obudowy - Stal szlachetna
  • - Materiał płyt - Szamot
  • - Moc - 3000 W
  • - Napięcie wejściowe - 230 V
  • - Maksymalna temperatura pieczenia - 350°C
  • - Maksymalna średnica pizzy - 40 cm
  • - Wymiary pojedynczej płyty - 40 x 40 x 1,5 cm
  • - Przewód zasilający - 136 cm
  • - Wymiary (DxSxW) - 59 x 56 x 43 cm
  • - Waga - 27 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 63 x 58,5 x 50 cm
  • - Waga wysyłki - 32,8 kg

W zestawie:
- Piec do pizzy
- Instrukcja PL
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: