Brak towaru
Półka ścienna wisząca gastronomiczna podwójna z regulacją STAL 180 x 40 cm
Symbol:
1022461
Dostępność:
Brak towaru
0
szt.
Wpisz swój adres e-mail
694.08
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
Półka wisząca marki Royal Catering sprawdzi się w restauracjach, stołówkach i bufetach. Charakteryzuje się dużą funkcjonalnością, solidnym wykonaniem oraz atrakcyjnym stosunkiem jakości do ceny. Wykonana została ze stali szlachetnej oraz wyposażona została w konsole (3 na każdy blat) wzmacniające całą konstrukcję. Dzięki temu mebel może być wykorzystywany do przechowywania ciężkich sprzętów typu garnki, akcesoria i zastawa kuchenna. Na dwóch blatach o dł. 180 cm i głębokości 40 cm pomieszczą się przedmioty o łącznej masie 40 kg (po 20 kg na półkę). Grubość powierzchni wynosi 3,5 cm, co zapewnia dużą stabilność. Półka posiada bardzo gładką strukturę, z której wygodnie ściera się kurz/tłuszcz. Blaty można zdjąć i dokładnie wyczyścić. Do ich umycia wystarczy woda z delikatnym detergentem. Gładkie krawędzie zwiększają bezpieczeństwo użytkowania. Regulacja wysokości półek możliwa jest dzięki 3 szynom mocującym. Wzdłuż nich, na różnej wysokości, rozmieszczono otwory, w które wkłada się zaczepy półek. W ten sposób dostosowuje się odległość między blatami do indywidualnych potrzeb.
Cechy produktu:
- - 2 półki o długości 180 cm i szerokości 40 cm,
- - Stal nierdzewna jest idealnym materiałem dla gastronomii,
- - Gładkie powierzchnie, brak ostrych krawędzi,
- - Mocowanie do ściany.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 10011464
- - Stan artykułu - Nowy
- - Model - RCWR-1800.4
- - Materiał - Stal nierdzewna
- - Kolor - Srebrny
- - Nośność jednego blatu [kg] - 20
- - Liczba blatów [szt.] - 2
- - Grubość półki [mm] - 35
- - Zawiera pojemniki - Nie
- - Nośność całkowita [kg] - 40
- - Wymiary (DxSxW) - 42 x 180 x 58 cm
- - Waga - 18.05 kg
- - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 45.5 x 184 x 10 cm
- - Waga wysyłki - 20.15 kg
W zestawie:
- - 2 blaty
- - Akcesoria montażowe
- - Instrukcja obsługi