Darmowa dostawa od 140 PLN

Profesjonalny lejek dozownik do sosu polewy Royal Catering

Symbol: 1006809
Dostępność: Duża dostępność
73.10
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Numer producenta: Royal Catering 10010648

Praktyczny dozownik do sosów i polew odnajdzie się zarówno w domowym użytku, jak i profesjonalnej gastronomii. Model RCFT-1.3 będzie doskonałym sprzętem dla restauracji, hotelowej kuchni, cukierni, piekarni itp. Przyrząd od Royal Catering został zaprojektowany do odmierzania półpłynnych mas: ciast, sosów, musów oraz różnych polew. Sprawdzi się więc podczas dekoracji tortów, produkcji muffinek oraz innych wypieków.

 Dozownik do sosu został wykonany ze stali nierdzewnej. Dzięki zastosowanemu materiałowi jest on odporny na wilgoć, działanie wysokiej temperatury oraz uszkodzenia mechaniczne  (np. obtłuczenia). Gładką powierzchnię lejka RCFT-1.3 łatwo oczyścić. Duża pojemność (1,3 litra), gumowa zatyczka oraz stojak, na który można w razie potrzeby odłożyć dozownik do sosów i polew od Royal Catering, to elementy wpływające na wygodę użytkowania.

 Cechy produktu:
  • - Stal szlachetna
  • - Pojemność 1,3 litra
  • - Do odmierzania sosów i polew
  • - Idealny dla gastronomii
 
Parametry techniczne
Model RCFT-1.3
Nr katalogowy 1648
Stan artykułu Nowy
Materiał Stal szlachetna
Pojemność 1,3 litra
Wylot lejka (średnica) 8 mm
Średnica góry stojaka 120 mm
Średnica podstawy stojaka 137 mm
Wysokość stojaka 165 mm
Długość uchwytu 128 mm
Wymiary (DxSxW) 14,00 x 26,00 x 23,50 cm
Waga 0,40 kg
Wymiary wysyłki (DxSxW) 29,00 x 22,00 x 15,00 cm
Waga wysyłki 0,60 kg

W zestawie:
  • - Dozownik do sosów i polew
  • - Stojak

Nasze urządzenia posiadają deklarację zgodności CE niezbędną dla Sanepidu.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: