Termometr gastronomiczny cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą od -60C do 350C - Hendi 271254
Symbol:
1012284
Dostępność:
Mało
1
szt.
423.45
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą marki Hendi to sprzęt, który umożliwia mierzenie powierzchni na dwa sposoby. Zakres pomiaru temperatury wynosi od-60° do 350°C ze stopniowaniem co 0,2°C. Termometr posiada funkcję kontroli HACCP, która natychmiast sygnalizuje o bezpiecznej lub niebezpiecznej temperaturze za pomocą lampek kontrolnych ipodświetlenia ekranu. Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni to 8:1. Automatyczne wyłączanie następuje po upłynięciu 15 sekund. Miernik zasilany jest 2 bateriami AAA (brak w zestawie).
Cechy produktu:
- - Pomiar za pomocą podczerwieni lub sondy,
- - Sygnalizacja bezpiecznej / niebezpiecznej temperatury za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu,
- - Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach,
- - Zakres pomiaru: od -60° do 350°C,
- - Stopniowanie co 0,2℃.
Dane techniczne:
- - Nr produktu - 271254
- - Stan artykułu - Nowy
- - Model - na podczerwień / z sondą
- - Zakres temp. - od -60° do 350°C
- - Stopniowanie - co 0,2°C
- - Dokładność przy pomiarze bezdotykowym - -60/65°C ±1°C | 65/350°C ±1,5%
- - Dokładność przy pomiarze sondą - -60/-5°C ±1°C | -5/65°C ±0,5°C | 65/350°C ±1%
- - Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) - 8:1
- - Funkcja auto-off - Tak (po 15 sekundach)
- - Funkcja kontroli HACCP - Tak
- - Zasilanie - 2x bateria AAA (brak w zestawie)
- - Wymiary (DxSxW) - 39 x 53 x 158 mm
W zestawie:
- - Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą - Hendi 271254,
- - Brak baterii w zestawie.