Darmowa dostawa od 140 PLN

UCHWYT DO MOCOWANIA BLENDERA NA GARNKU REGULOWANY 40 X 60CM

Symbol: 1020919
Dostępność: Mało
322.10
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Kod producenta: 10012269

Uchwyt do blendera marki Royal Catering sprawdzi się podczas mieszania lub robienia purée, zup lub innych potraw. Wystarczy dostosować ramę do rozmiaru miski lub garnka, a uchwyt bezpiecznie i niezawodnie utrzyma blender. Pozwala to blendować oraz miksować posiłki w krótszym czasie, a jednocześnie zwiększyć wydajność w kuchniach hotelowych i restauracyjnych, na stołówkach lub podczas przygotowywania bufetu. Uchwyt ma wymiary 400 x 600 mm, a jego wielkość można dostosować do naczynia. Wszystko dzięki regulacji długości oraz kąta nachylenia blendera. Produkt zachwyca wysoką jakością wykonania i gwarantuje maksymalną solidność oraz bezpieczeństwo podczas pracy. Można go także szybko i łatwo wyczyścić dzięki temu, że jest wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Cechy produktu:
  • - Wymiary 400 x 600 mm i regulowana długość oraz kąt nachylenia blendera pozwalają dopasować uchwyt do dużych garnków lub misek,
  • - Do blenderów ręcznych marki Royal Catering i podobnych urządzeń,
  • - Przemyślany projekt i wykonanie ze stali nierdzewnej,
  • - Oszczędność czasu dzięki bezpiecznemu mieszaniu lub blendowaniu,
  • - Wytrzymałe materiały.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10012269
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCAK-54
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Wymiary [mm] - 400 x 600
  • - Wymiary (DxSxW) - 60.5 x 40.5 x 8 cm
  • - Waga - 1.25 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 62.5 x 10.5 x 6.5 cm
  • - Waga wysyłki - 1.47 kg

W zestawie:
  • - Uchwyt na blender
  • - Instrukcja obsługi
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: