Darmowa dostawa od 140 PLN
Brak towaru

URZĄDZENIE GARNEK ELEKTRYCZNY DO GOTOWANIA RYŻU 230V 2950W POJ. 23L

Symbol: 1005917
Dostępność: Brak towaru
858.07
szt.
Zamówienie telefoniczne: 501055550 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 35
  • Kurier 35
  • Poczta Polska (Pobranie) 40
Kod producenta: 10010567

Urządzenie do gotowania ryżu marki Royal Catering pozwala w krótkim czasie przygotować sypki ryż. Model RCRK-10A wyposażony został w funkcje: podtrzymywanie ciepła, automatyczne przechodzenie w stan podgrzewania, dobieranie czasu oraz mocy do ilości ryżu. Wewnętrzny aluminiowy garnek sprawia, że ziarna nie przypalają się, a ryżowar łatwo umyć. W skład urządzenia wchodzi szczelna pokrywa, miarka oraz łyżka. Automat do ryżu charakteryzuje się dużą pojemnością (23 l) i wydajnością (80 porcji), dlatego sprawdzi się na stołówkach, w bufetach, bistrach, kantynach itp.

Cechy i funkcje warnika RCRK-10A:
  • Wydajność - 80 porcji (1 porcja to ok. 75 g ryżu)
  • Funkcje - m.in. automatyczne przechodzenie w stan podgrzewania
  • Obsługa - elektryczny garnek do ryżu sterowany za pomocą jednego przycisku
  • Łatwe czyszczenie - wewnętrzny aluminiowy pojemnik
  • Bezpieczeństwo - uchwyty do przenoszenia
  • Praktyczne akcesoria - w komplecie miarka oraz łyżka

Parametry techniczne:
  • - Model - RCRK-10A
  • - Nr katalogowy - 1567
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Moc - 2950 W
  • - Wydajność - 80 porcji (1 porcja = ok. 75 g ryżu)
  • - Maks. ilość ryżu - 6 kg ryżu / 9 l wody
  • - Pojemność - 23 l
  • - Przewód zasilający - 1,4 m
  • - Wymiary (DxSxW) - 46 x 46 x 39 cm
  • - Waga - 11,47 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 54 x 54 x 36 cm
  • - Waga wysyłki - 13,5 kg

Zakres dostawy:
  • - Garnek do gotowania ryżu RCRK-10A
  • - Pokrywa
  • - Miarka
  • - Łyżka
  • - Instrukcja PL
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: